Budapest Motor Fesztivál 2017

1

Nagyon remélem, hogy nem tükrözi hűen a 2017-es motoros évet!

Sok a kritika minden évben, drága minden, kaja, pia, parkolás…Aki ki sem jött az is ítélkezik. Mi a MOTOzin standon nagyon jókat beszélgettünk és cseréltük az eszmét. Az egyik legérdekesebb stand volt idén is a MOTOzin standja, ahol mi is láthatóak voltunk a Hellas Rally-t megjárt Optimussal.

Túra felszerelés volt bőven a Touratech Budapest jóvoltából

Túra felszerelés volt bőven a Touratech Budapest jóvoltából

Igen, mindenkinek hiányzott a KTM a BMW, erről azok nem tehetnek akik viszont kiállítottak a kicsinyke piac érdekében is. Évekig szerepeltem végig az EVObike miatt a Bringaexpo-t és pontosan tudom milyen nehéz a másik oldalon is lenni. Én is tudok ide hozni külföldi példákat, hogy bezzeg a kölni IFMA vagy az EUROBIKE mekkora ha már kerékpár…lényegtelen is ez a mi országunk itt. Magától értetődő, hogy kis pénz, kis foci! Itt kell kitermelni egy-egy ilyen kiállítás költségeit a kisebb cégeknek is. Higgyétek el nekem, nem a legkönnyebb. A közönség érdekében állítunk ki mindannyian nem szórakozásból, mert bár jó veletek találkozni de a három nap kiállítás és az előtte-utána egy-egy nap építés-bontás öt napja elég sok energiába és pénzbe kerül. Mégis sokan belevágtak, hogy lehessen megtekinteni, átbeszélni, megrendelni. Pontosan ugyanaz a véleményem mint az utóbbi években mindig: több kiállító, több látogató jót tenne a motoros közösségnek.

Az Amerikai álom Harley Davidson Road King, ha nem is ebben a színben de vita nélkül jöhetne az új blokkal

Az Amerikai álom Harley Davidson Road King, ha nem is ebben a színben de vita nélkül jöhetne az új blokkal

Szép motorok voltak kint nagyon a Moto Guzzi, Harley Davidson, Triumph, Vespa, Suzuki kínálatából. Igen több márka is távol maradt de ez összefügg a piaci szereplésükkel, a lehetőségeikkel sajnos. Aki kiállított igyekezett ez piros pont, aki nem jött el biztosan nem szorul rá…Nem mindenki tud külföldön sereg-szemlézni pedig biztos, hogy ott találni komolyabb, nagyobb kiállításokat.

Arra biztosan jó volt az idei budapesti motor Fesztivál, hogy tudjuk minél kell jobbat csinálni ha lesz újra erő, lendület, pénz a motoros szakmában. Elvárások vannak az biztos.

Tábori hangulat a favágóknál a MOTOzin-nál

Tábori hangulat a favágóknál a MOTOzin-nál

Jókat beszélgetni, találkozni tökéletes volt így is a tél miatt kiéhezett motorosok számára. Aki csak akciós árakra vágyott kapott lehetőséget bár nem korlátlanul. Számos kiegészítő újdonság megtekinthető volt és sok látványos építés is kiállításra került. A hajó kiállítás ráadásul kedvezett a vizes közönségnek is. Ugyanazon rendezvényen megtekinthettük a legszebb hajókat, ha a nyáron vízre szállnánk.

Aki nem jött el, az is hiányzott!

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Úgy látom elkezdtük a szezont - EVOroad

Szólj hozzá!