Tisztább, szárazabb érzés nem csak nőknek

0

Mivel egyre többen motorozunk, túrázunk ilyen gyönyörű téli időben is, érdemes beszélnünk a “Tisztább, szárazabb érzésről”!

Mi férfiak is átélhetjük, hiszen nem muszáj “teljesen eláznunk”…. Jó, tudom de mi szeretünk “elázni”!
Korábban már írtunk a minőségi vízálló, lélegző, szélálló termékekről de most jött a hír, hogy akciós áron vásárolhatóak meg. Most érdemes lesz a forgalmazó oldalát figyelni, mert nagyon sok újdonság érkezett. Ilyen időben persze nem csak motorozáshoz, futárkodáshoz jó egy meleg, szélálló, lélegző zokni, kesztyű, sapka hanem téli sportokhoz, túrázáshoz, tájfutáshoz, kerékpározáshoz is. Most hosszabb szárú, motoros csizmához kényelmesebb modellek is akcióba kerülnek. A mostani latyakos idő tökéletes egy vízálló zokni használatához.

Vásárlás–››

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

Szólj hozzá!