Nem lehet elég korán kezdeni! Technic LEGO BMW GS?

1

Érzi a BMW Motorrad is, hogy az utánpótlás a legfontosabb kérdés manapság. Hozzájuk viszont a digitális világ útvesztőin és a Technic LEGO játékokon át vezet a rögös út!

Nem is tétlenkedtek sokat és célba vették a következő korosztályt! Akik ma motoroznak és van elkölthető pénzük motorra azokat jól a markukban tartják a BMW szakemberei, de jön a jogos kérdés mi lesz később?

BMW GS család

BMW GS Family

A válasz egyszerű aki ma még csak a “csapkodós lepkét” tologatja annak adjunk egy GS-t. Időben kell kezdeni a beépülést, mert ha felnő tudni fogja mire vágyott gyerek korától.

Láss csodát! Elkészült a valaha gyártott legkisebb és legjobb BMW GS! Igaz “csak” Technic LEGO változatban de ez is egy óriási lépés a halhatatlanság felé.

Te melyikre szavaznál inkább?

Te melyikre szavaznál inkább?

Eleve egy tudatos márka építés eredménye a BMW GS, ami most újabb óriási lépést tett meg. A halhatatlanságnak vannak fokozatai, arany lemez, viasz szobor, platina lemez, Prima Primissima, Technic Lego…

Akkor játékra fel! Aki nem öreg még az bírja a mókát élőben is a szőnyegen is!

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Neked meg mid van Öcsi? BMW G 310 GS - EVOroad

Szólj hozzá!