Touratech Budapest

0

Szolgálati közlemény!

A Touratech Budapest kérésére írjuk a legfrissebb híreket a Touratech háza tájáról.

Mint azt sokan tudjátok, tapasztaltátok nagyon megnőtt a kereslet a minőségi Touratech motoros termékek iránt. Így a gyár a szükségletek kielégítésére új üzemet épített, teljesen új raktárral egybeépítve. A fejlesztés nagyon sok munkát és időt vett igénybe ezért a gyár azt kéri aki tudja már a jövő évi túráját, terveit az még most keresse fel a Touratech Budapestet, hogy minden időben a helyére tudjon kerülni. Hiszen van több elem is amire várni kell sajnos. A gyártó kapacitás bővítésétől azt várja a Touratech, hogy gyorsabban tudnak teljesíteni minden rendelést, hiszen automatizáltak több folyamatot is. 2017-ben gyorsabb, kényelmesebb kiszolgálás várható!

A Touratech Budapest megtalálható: a régi Csepel művek területén, az Öntöde utca 1. szám alatt. Sokat látott, túrázott kollégák várják a kérdéseket és segítenek ha bármi nem kézen fekvő. Munka napokon reggel 8-tól délután 16:30-ig biztosan de ha telefonon érdeklődsz akkor ettől eltérő időben is!

A gyári fejlesztésről pedig készítettek egy kis videót amit itt láthattok:

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

Szólj hozzá!