MAKOT: Magyar Kalandmotorosok II. Országos Találkozója

0

MAKOT
ne hívjatok PAPOT
csak ki megjárta MAKÓT
és bírja a NAPOT
álmodjunk NAGYOT
ne nézzük a NAPOT
hintsünk hazai motoros MAGOT
azt jó NAPOT!

Igen, nem egy remek rím, nem remek-ELEK túl jól, hiszen nem vagyok egy nyelvi mekk-ELEK ki bármiből faragja a rím-eket (fiúból HÍM-EKET) de erre korán fel KE-LEK az biztos.

Magyar Kalandmotorosok II. Országos Találkozója

Magyar Kalandmotorosok II. Országos Találkozója

Félre a tréfával idén már második alkalommal kerül megrendezésre a tavaly indult országos sorozat. Mely célja a hazai “kemény” mag összefogása. A vérbeli csavargók, felfedezők, kalandorok összeismertetése.
“Tudom mit tettél tavaly nyáron!” -ezen a találkozón áztál szét, szó szerint!

Azt is tudom, “mit fogsz tenni idén nyáron”. Összecsomagolsz és eljössz velünk a MAKOT-ra!

Meg se próbáld megkérdezni, hogy miért! Ha mégis megtennéd akkor mondom: mert remek hangulat lesz, remek túrával, sok érdekes és remek előadóval és túrabeszámolóval, az is lehet, hogy mesélek a Hellas Rally-ról egy kicsit 🙂

Papírt, tollat, bunkófont elő/naptár funkció/bejegyzés:

Időpont: 2016. október 1-2. (szombat-vasárnap), esőnap nincs.

0. nap szept 30. péntek (csak ha bírod a tábortüzet, “tüzes vízzel” locsolva(Vászky a gyengébbek kedvéért))

Címet megtalálod magadtól is? Nagyfiú vagy!

Akkor OTT!

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

Szólj hozzá!