Trónok harca 2. évad

0
Avagy Touratech nyereg a “vizes” BMW GSA másodosztályán.

Mivel megérkezett, ezért gyorsan be is fogtuk tartós tesztre a Touratech komfort utas ülését. Utassal megjártuk vele Bulgáriát is ami a maga nevében is 3.000 km-es karika.

Touratech comfort utas ülés a BMW R1200 GS Adventure modellhez

Touratech comfort utas ülés a BMW R1200 GS Adventure modellhez

A termék Touratech cikkszáma: 01-045-5957-0

Az első tehát vezetői nyeregnél már leírtunk pár élményt de most itt az utas változat is végre. Sajnos a Touratech olyan szinten túl nőtte magát világszinten, hogy minden rendelésnél több hónapos szállítási időkkel is számolni kell ha nincsen szerencsénk. A Touratech Budapest kérésére több termékről is írunk tesztet de a lelkünkre kötötték, hogy írjuk le, aki túrázni menne időben gondolkodjon előre! Ott tartunk, hogy ősszel, télen érdemes felkészíteni a motort, megrendelni a szükséges felszereléseket, hogy a szezonban a túrák előtt már ne kelljen izgulni, hogy mi nem ér ide időben.

Touratech Comfort utas ülés

Touratech Comfort utas ülés

TESZT: Megvártuk, megjött leteszteljük! Az első élmények pozitívak olyannyira, hogy tesztelő utasom szerint ezzel nem fájt a dereka 3.000 km után sem. Ráadásul napi 1300 km is kijutott ami egyben azért jó vizsga. A gyári ülés is kényelmes de rövidebb távon inkább, mert nagyon puha. Rövid távon jó a puha ülés de nem támasztja annyira pontosan a derekat hiszen a puha ülésen könnyebben mozog a derék ami így nem annyira támasztott. A műanyag héj ami támasztja az ülést, tehát maga a szerkezete nem olyan szép mint a gyári az biztos. A gyári BMW ülés héja nagyon szépen van öntve a Touratech a külső megjelenésre amit látunk és az ergonómiára koncentrált. A vezető üléshez hasonlóan az utas ülés is erős anyagú huzatot kapott ami egy túra-enduronál elengedhetetlen szempont hiszen, csomag, gallyak, ágak, sár, motoros csizma, utas mind-mind károsíthatják az üléshuzatot. Mondanom sem kell a Touratech olyan erős anyagot választott ami nem sérül az ilyen problémák esetén inkább csak éles pengével vágható ki.

Touratech comfort utas ülés a BMW GSA-ra

Touratech comfort utas ülés a BMW GSA-ra

KAHEDO: Amit a német Touratech nem házon belül gyárt azt a legjobb beszállítóktól rendeli meg közös tesztelés, fejlesztés, tervezés nyomán. A KAHEDO ülés gyár pontosan ilyen partner a Touratech életében. Minőségi anyagok felhasználásával, gondos munkával jó és tartós üléseket készítenek. Nagyon fontos kérdés a jó nyereg egy motoron főleg ha hosszú távolságokat járnánk be vele, lehet varratni egyedileg is ülést, esetleg tenni bele zselét, fűtést és különböző megjelenést de a Touratechnek gyártott KAHEDO ülések nagyon tömör, erős párnázattal készülnek aminek a hosszú távú, évekig tartó kényelmet és torzulás, “kiülés” mentességet köszönhetjük.

Újabb élményekkel még jelentkezünk a Trónok Harcában!

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

Szólj hozzá!