III. magyarországi Touratech Találkozó

0

Előszónak annyit, hogy az első kettőn mi is részt vettünk és tényleg nagyon jó hangulatban teltek. Minden évben volt kis változás de az esemény fejlődése folyamatos, tökéletes alkalom találkozni a hazai kalandtúra motorosokkal. Gyertek, mi is ott leszünk a Hellas Rally élményekkel.

Az esemény hivatalos meghívója:

III. Touratech Travel Event Hungary

Balatonboglár, 2016. július 23.

A Touratech név az elmúlt 25 év alatt a kalandmotorozás szinonimájává vált, a Travel Event pedig világszerte kalandmotorosok ezreit vonzza, hogy egy jó hangulatú rendezvényen találkozzanak.

A Travel Event-be belesűrítünk mindent, amit a motorozásban szeretünk: kaland, motorozás, emberek, motorok és barbecue. Gyere el, meríts inspirációt az előadók és a többi résztvevő történetéből, kalandozz velünk Somogy megye burkolt és burkolatlan dűlő útjain, lazulj a Balaton parton és az esti tábortűznél!

A rendezvény hátteréül az ország legnagyobb motorszalonja, a Full-Gas szolgál. Szállj meg nálunk, ingyenes kempinggel várunk!

Ha érdekel a kalandmotorozás, itt a helyed!  Egész biztosan tudunk számodra is valami érdekességgel szolgálni. Nem számít, hogy mennyire vagy felkészült, csak legyen kedved a kalandmotorozáshoz!

A Touratech küldetése az, hogy felszereljen téged és a motorodat. Így miután elindultál már minden csak az útról és a kalandról szól.

A korábbi rendezvényekről információt itt és itt találsz.

A további tudnivalókat itt találod: információk

Az eseményre jelentkezéshez először jelentkezz be, vagy regisztrálj az e-mail címeddel!

a rajt pillanatai

a rajt pillanatai, Hellas Rally 2016

Megosztás.

A szerzőről

Nyári Krisztián

Röviden rólam, aki még nem ismerne, szenvedélyem minden, aminek két- három kereke van. Több, mint 35 éve kerékpározom és 25 éve motorozom. Nagyon szeretem a felfedezést, túrázást, csavargást, világjárást. A hosszú évek alatt eljutottam az egyhengeres gépektől a boxerekig, de volt közte soros négy hengeres is és amióta szerző vagyok a MOTOzin motoros magazinnál, azóta még több motort sikerült kipróbálnom. Az évek alatt több felületen is publikáltam, amiből a legismertebb talán a MOTOzin és a BMW R 1150 GS motorom kapcsán vezetett blogom. Az évek alatt eljutottam nagyon sok szép helyre motorral volt, ahová többször is: Horvátország, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán, Bulgária, Erdély...Tervben van: Gibraltár, Mongólia, Nordkapp, India... Találkozunk az úton! Főleg ha Te is járod a Tiéd.

Szólj hozzá!